Λιανική

Η εταιρεία διαθέτει δύο καταστήματα λιανικής. Το πρώτο κατάστημα της οδού Κολοκοτρώνη, δίπλα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και συνδέεται με όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου.
Το δεύτερο κατάστημα σε ένα χώρο 750τμ στην Κηφισιά καλύπτει τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στα καταστήματα λιανικής θα βρείτε την πλήρη συλλογή υφασμάτων MILONAS με περισσότερους από 10.000 κωδικούς, η οποία εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, ώστε να μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις προτιμήσεις σας. Επίσης, θα βρείτε ποικιλία από κουρτινόξυλα, συστήματα σκίασης και ανάρτησης, ταπετσαρίες, διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια.

Ικανό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του υφάσματος είναι σε θέση να σας προσφέρει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για κάθε χώρο.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών που ξεκινούν από την επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη, καταμέτρηση και δειγματισμό μέχρι την ραφή και την τελική τοποθέτηση.

Προϊόντα

Κουρτίνες

Μεγάλη συλλογή σε υφάσματα κουρτινών. Παρέχεται ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ιδανική να καλύψει και να προσφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα που αναζητά κάθε πελάτη. Κουρτίνες για ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Στα καταστήματα λιανικής παρέχεται και η υπηρεσία της ραφής και τοποθέτησης.

Close

Produt Title test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia, omnis illo iste ratione. Numquam eveniet quo, ullam itaque expedita impedit. Eveniet, asperiores amet iste repellendus similique reiciendis, maxime laborum praesentium.

Close

Καταστήματα

Πνευματικά δικαιώματα © 2018 Μυλωνάς. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.