Εταιρεία

Η εταιρεία Μυλωνάς Υφάσματα ΑΕΕ έχει συνεχή παρουσία στο χώρο του υφάσματος στην Ελλάδα από το 1937. Έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου συνδυάζοντας την παραδοσιακή της στρατηγική με νέες φιλόδοξες ιδέες και επενδύσεις .

Με εξαιρετική συλλογή υφασμάτων κουρτινών και επιπλώσεων από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας της Ελλάδος και πλέον και με δική της παραγωγή είναι σε θέση να καλύψει τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες όλων των πελατών.

Η συλλογή MILONAS είναι διαθέσιμη μέσω των δύο ιδιόκτητων καταστημάτων λιανικής στην Αττική αλλά και μέσω ενός πολύ μεγάλου αριθμού συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, την Κύπρο και το εξωτερικό. Ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις, η εταιρεία έχει σήμερα έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και σε αρκετά κράτη άλλων ηπείρων.

Την τελευταία δεκαετία η παρουσία της εταιρείας είναι έντονη και στον τουριστικό τομέα με ολοκληρωμένες λύσεις- προτάσεις για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

Το πρώτο κατάστημα

Τα αδέρφια Δημήτρης και Θεόδωρος Μυλωνάς ιδρύουν στην οδό Κολοκοτρώνη 50, στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο κατάστημα λιανικής.

1937

Οι υιοί Μυλωνά, Γιώργος και Νίκος, αναλαμβάνουν τα ηνία της εταιρείας και επεκτείνουν τις δραστηριότητές της με γρήγορους ρυθμούς.

1982

Χονδρική πώληση

Η εταιρεία εισέρχεται στο χώρο της χονδρικής πώλησης δυναμικά.

1988

Κατάστημα Κηφισιάς

Ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στα βόρεια προάστια στην οδό Κηφισίας 249.

1996

Εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση

Η έδρα της χονδρικής πώλησης μεταφέρεται στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6000μ2 στη Μεταμόρφωση. Την ίδια περίοδο, αρχίζει και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας.

1999

Συμμετοχή στη Heimtextil Frankfurt

Συμμετοχή για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση υφασμάτων παγκοσμίως Heimtextil Frankfurt.

2014

Υφαντήριο

Αγορά υφαντουργικών μηχανημάτων. Με τη λειτουργία κάθετης υφαντουργικής μονάδας, η εταιρεία εισέρχεται στον κλάδο της υφαντουργίας.

2017

Πνευματικά δικαιώματα © 2018 Μυλωνάς. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.